onsdag 14 november 2007

It ain't over until the fat lady sings...

...eller hur är det man brukar säga? Blödningen som kom i måndags verkar vara något tillfälligt. Har inte kommit något sedan i måndags, så fortfarande finns det hopp. De sa ju i Falun när vi var där att det kunde hända och att det inte behöver betyda någonting.

Känner dock fortfarande inget särskilt i övrigt, men just för mig kanske det är så...

Det är bara att fortsätta vänta till testdag.

4 kommentarer:

Malin sa...

Folk på FL (visst, man ska ta det som skrivs där med en nypa salt) brukar ju prata/skriva om en nidationsblödning som kan uppstå då ägget fäster och ev retar livmoderslemhinnan. Så det KAN ju ha varit en sån. Jag hoppas på positivt besked för er del snart!!

Anonym sa...

Kan berätta att när jag blev gravid så kände jag mig precis som vanligt (förutom känslomässigt då förstås). Märke absolut ingenting förrän typ i tredje månaden när jag började känna mig lite lätt illamående på mornarna. Så tror jag det är för ganska många. Så att du känner dig precis som vanligt behöver ju inte heller vara ett dåligt tecken.

Lammfot sa...

Tack Malin och Maria! Det ger mig lite hopp att man kan känna sig precis som vanligt...för det gör jag fortfarande. Forfarande ingen mer blödning dock så kanske kanske...Eller om neggo-Anna får vara framme så är det bara progesteronet jag tar som s a s hindrar blödningen från att komma...

Lammfot sa...

...men å andra sidan, om positiva Anna får vara framme så verkar de flesta på FL som går igenom IVF och som testar negativt ha fått sin mens innan testdag...DE FLESTA alltså, finns vissa som testar negativt helt utan någon sådan "förvarning" också. Jag har trots allt passerat dagen då jag skulle haft mens om det var en normal cykel i alla fall. Så det finns hopp.